Често задавани въпроси

Home

За нас

Н ай-модерната технология за извайване на цялото тяло
Процедурите на Cocoon Medical са предназначени да превърнат мечтата ви за перфектно и здраво тяло, в реалност.

Нашата цел е да произвеждаме високо ефективни технологии. Каним ви да откриете нашите изключителна гама от процедури  и да станете част от общността ни от хиляди доволни клиенти.

Процедурата cooltech® работи чрез механизъм на действие, основаващ се на принципа на уязвимостта на мастната тъкан и мастните клетки (адипоцитите) към температурни промени. Контролираното охлаждане на мастната тъкан предизвиква контролирана смърт на мастните клетки (апоптоза на адипоцитите).

Най-често задавани въпроси относно Cocoon Medical

Какви са предимствата на cooltech® процедурата?

Процедурата криолиполиза Cooltech® представлява намаляване на подкожната мазнина в третираните зони на тялото чрез технология на контролирано охлаждане и премахване на мастните клетки. За тази цел се използва накрайник с регулируем вакуум. По този начин селективно се предизвиква апоптоза на част от мастните клетки.

Колко сесии ще ми трябва?

Зависи от пациента. В най-честия случай се правят 1-3 сесии на една и съща зона на всеки 6-8 седмици.

Колко дълго трае процедурата?

Препоръчваме 70 минути за всяка третирана зона. Също трябва да вземете предвид времето за подготовка, което е около 15 до 30 минути.

Болезнено ли е?

Това е леко болезнен метод, но все пак болката е поносима за пациентите. Някои пациенти може да почувстват дискомфорт поради много ниската температура, но обикновено само през първите няколко минути от процедурата.

Кога ще бъдат видими резултатите?

Резултатите са видими още след първите 15 дни.

Колко време отнема възстановяването?

Процедурата позволява на пациентите да се върнат към обичайната си дейност незабавно. Тъй като процедурата е неинвазивна, няма нужда от време за възстановяване

След като лечението е приключило, може ли да получим снимки „преди“ и „след“?

Да, може! Cocoon Medical разработи приложението C-PLAN, което помага както на оператора, така и на пациента, за да бъдат постигнати най-добри резултати. Една от характеристиките на приложението е фотографски регистратор, който позволява да получите всички снимки от процедурите, показващи напредъка на ефекта.

Свържи се с нас

    Елеганс Студио

    0876777788

    Елеганс Студио

    elegance8@abv.bg

    Call Now Button