Солариум MegaSun 5600

Home

Солариум MegaSun 5600

С ъс своите ясни динамични пропорции и изискани детайли, MegaSun 5600 предлага всичко, което можете да очаквате от първокласен солариум. Предният панел, със своите динамични LED опори, е едновременно стимулиращ и завладяващ и е изключително удобен.

Солариумът не изсушава кожата. Има опции за музика, арома терапия, охлаждаща система. Умният сензор за кожа easyCare гарантира, че тенът е адаптиран към отделните типове кожа. С общо 4 измервания, easyCare изчислява индивидуалната UV доза и контролира изходната мощност на тръбите в солариума.

Функции

megaVoice

С megaVoice можете да се отпуснете. Успокояващ глас ръководи клиента бързо и лесно чрез потребителските функции на Sunbed: грешките са изключени, чувството на спокойствие е гарантирано.

 

musicVibration

musicVibration ви позволява да усетите вибрациите на музиката. Тази функция генерира звук, като позволява по-големи повърхности да действат като вибриращи мембрани. По този начин звукът се разпределя равномерно в целия тунел и звуковото преживяване е пълно: Почувствайте музиката!

 

mp3-Sound-Box

Вграденият mp3 плейър може да бъде индивидуално програмиран с музика. Собственият mp3 плейър на клиента може да бъде свързан чрез аудио връзка.

 

aquaCool

С aquaCool, върху горната част на солариума се отделя фина водна пара през две специални дюзи, което действа освежаващо.

 

aRoma

Въздухът може да се ароматизира по време на престоя с ароматни концентрати (SUNRISE или DAYDREAM). По желание, има и възможност за ароматизиране на кабината.

 

airCon

Висококачествената климатична система гарантира комфортно охлаждане по време на сеанса.

 

easyCare (сензор за кожа)

Само 4 измервания осигуряват интелигентен тен, адаптиран към отделните типове кожа. Умният сензор за кожа easyCare гарантира, че тенът е адаптиран към отделните типове кожа. С общо 4 измервания easyCare изчислява индивидуалната UV доза и контролира изходната мощност на тръбите в солариума. Без easyCare солариумът megaSun винаги работи с пълна мощност. С easyCare, UV дозата се регулира според индивидуалните типове кожа. ЕasyCare винаги изчислява индивидуалната UV доза.

Запиши си час

    Елеганс Студио

    0876777788

    Елеганс Студио

    elegance8@abv.bg

    Call Now Button